top of page

Impregnatie betonvloeren

Beton impregnatie
 

Bij het impregneren van beton investeer je in een duurzame oplossing en beschermingsmethode. Vloeren en muren kunnen behandeld worden met onze kleurloze impregnaten die niets aan het betonuitzicht veranderen. Impregnatie is zowel mogelijk bij nieuwe als bestaande betonoppervlaktes.

Voordelen impregnatie:

  Langere levensduur van de beton
  Vuil- en waterafstotend
  Gemakkelijker in onderhoud
  Voorkomt: betonstof, mos en algengroei
  Vormt geen film
  Behandeld beton blijft ademen
  Verhoogt de hardheid  Duurzamer
  Bied weerstand aan afslijting

Beton impregnatie

Werkwijze
 

Impregneren vers gestort beton met een geavanceerde Lithium sealer verharder.
Bij het storten van een betonvloer zal er na het vlinderen of polieren een eerste impregnatie worden aangebracht.
Deze heeft als eigenschap het vocht in de beton
vloer zo lang mogelijk vast te houden om een te snelle uitharding te voorkomen.

 

Polijsten en impregneren 
Nadat de betonvloer is uitgehard gaan we diamant polijsten. Het polijstproces begint met grof schuren en door met steeds fijner schuurmateriaal te werken wordt het oppervlak steeds meer verdicht. Nadien reinigen we de vloer om te impregneren met de Lithium sealer en  Protector.

 

Lithium
Vochtstabiel, behandeld beton blijft ademen, maakt beton harder, sterker, slijtvaster, stofvrij, verlaagde absorptie, permanente onoplosbare verbindingen, vormt geen film, oppervlaktestructuur van de ondergrond wordt niet beïnvloed.


Protect
Is samengesteld uit kwalitatieve, watergedragen fluo-polymeren om bescherming te bieden tegen olie- en watergedragen vlekken. Het is een transparante impregnatie die het uitzicht van het betonoppervlak behoudt en zorgt voor een gemakkelijk onderhoud.

 

Reinigingsproduct 1L

Reinigingsproduct speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken van gevlinderde en gepolijste betonvloeren.
Het product trekt vervuiling uit de vloer zodat het mee verwijderd wordt bij het schoonmaken. In tegenstelling tot gewone, op detergent gebaseerde schoonmaakproducten, brengt dit product geen schade toe aan de beschermlaag van uw behandelde vloer. Het product geeft bij regelmatig en correct gebruik een hydrofoberende werking.
Hierdoor vervuilt het gesteente veel minder snel. Regelmatig gebruik geeft het gesteente een mooie satijnachtige glans.Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

bottom of page